Op 14 augustus is het zover: Parkfeesten!

Dit jaar voor het eerst op een zondag, maar vermits er een feestdag op volgt is dat geen reden om vroeg naar huis te gaan. Temeer daar we er weer een stevige lap op geven. Ambiance!

Praktisch

Waar? Park Herenthout, Bouwelse Steenweg 4, 2270 Herenthout

Wanneer? -zo 14/08/16 van 12:00 tot 23:00u

Foodtrucks

Voor het eerst maken we van Parkfeesten ook een foodtruckfestival. Verschillende mobiele keukentjes toveren ons park om tot een groot openluchtrestaurant waarin alles draait rond streetfood en gezelligheid.

Laat je verleiden door de looks die deze moderne straatventers aan hun caravannetjes en bestelwagens geven en ontdek smaken uit bekende, maar ook uit minder voor de hand liggende keukens.

We openen onze deuren extra vroeg, om 12u, en de koks gaan door tot we de festiviteiten afsluiten om 23u. U hoeft die dag dus zelfs niet in de búúrt van uw fornuis te komen. Ook koffie- en cocktailliefhebbers en zoetebekken worden op hun wenken bediend.

Muziek maestro

 Natuurlijk wordt er ook muziek geserveerd. Een vijfgangenmenu zelfs. We starten om 13u met Moules Parquées (chanson op z’n Huirtuits), gevolgd door The Rusty Nails (15u – milkshaken op rootsmuziek!).

Om 17u, net op tijd voor het diner, krijgt u van Clique Acoustique heerlijk licht verteerbare muzique voorgeschoteld zodat sterrenchef Danny Fabry (19u) er weer een schepje bovenop kan doen. En dat Farce Fatale (20u30) eten én drinken is, bewezen ze vorig jaar al - jammer genoeg toen voor een uitgeregend park.

Dit jaar krijgt de zon een herkansing! Zeiden we al dat al deze pret nog steeds volledig gratis is? Dat er doorlopend animatie is? Dat we afsluiten met vuurwerk? Dat we het grootste terras van het dorp hebben? Bij deze!